Bericht versturen
news

Ziet de wereldeconomie een belangrijke crisis onder ogen? In de op silicium-gebaseerde era, wie zal leiden?

October 26, 2021

Wat is de huidige situatie van de wereldeconomie en de verwerkende industrie?

De helft is „overzees“ en een andere is vlam.

laatste bedrijfsnieuws over Ziet de wereldeconomie een belangrijke crisis onder ogen? In de op silicium-gebaseerde era, wie zal leiden?  0

Stroomafwaarts van de industrie heeft geld, kernen, en consumptie niet; stroomopwaartse gebreksteenkool, elektriciteit, en diverse grondstoffen…

wat ernstiger is is dat de Amerikaanse dollar is begonnen de wereldeconomie te beïnvloeden, raken de steenkoolprijzen een verslaghoogte; de olieprijzen kunnen 100 Amerikaanse dollars per vat bereiken; de aardgasprijzen stijgen al manier, en Europa staat de koudste en duurste winter te ervaren op het punt…

Dientengevolge, voorspellen sommige mensen dat de globale economische crisis en de inflatie op grote schaal spoedig volledig… zullen raken

Op dit ogenblik, 30 van China „·60“ het dubbel-koolstofdoel is vastgesteld! Dit is een ruïne van de technologische bevordering van China, een kalmte van bij het begin aan het eind van de industrie, en een manuscriptruilmiddel in het spel van grote bevoegdheden. Het dubbel-koolstofdoel niet alleen drukt de vooruitspoelen knoop voor het proces van de energieovergang, maar ook stelt een nieuwe ecologie voor zaken en de volledige maatschappij open. De op koolstof-gebaseerde die era door fossiele energie wordt vertegenwoordigd verandert in de op silicium-gebaseerde die era door nieuwe energie en nieuwe materialen wordt vertegenwoordigd. De transformatie en de bevordering, de de industrieboom komen.

 

Onder de achtergrond dat het globale economische landschap kan op het punt staan belangrijke veranderingen en in het milieu van de nieuwe de industrieecologie in de op silicium-gebaseerde era te ondergaan, altijd coëxisteren de concurrentie en de innovatie. Welk soort herhaalde verbetering het strategische moet denken aan de de keten van de siliconeindustrie bedrijven maken? Hoe te om innovatiezelfbeschikkingsvermogen en duurzame ontwikkeling te bereiken? Tegelijkertijd, welk soort nodig aanpassingen is aan de interne ecologie van de onderneming door het knelpunt van de industrieontwikkeling te breken?

Ziet de wereldeconomie een belangrijke crisis onder ogen? In de op silicium-gebaseerde era, wie zal leiden?

laatste bedrijfsnieuws over Ziet de wereldeconomie een belangrijke crisis onder ogen? In de op silicium-gebaseerde era, wie zal leiden?  1

 

Coëxistentie, die een nieuw ecosysteem voor de industrieontwikkeling bouwen

Sinds het begin van dit jaar, ervaart de siliconeindustrie het grootste onweer in geschiedenis, en wij zijn ons meer diep bewust van de betekenis van een gemeenschap van lot dan ooit voordien. Onder de nieuwe kroonepidemie en de meer en meer complexe internationale politieke en economische situatie, heeft iedereen een diepe betekenis van onzekerheid en manieren van overleving onderzocht en onderzocht. De coëxistentie is de nadruk van besprekingen over verwante onderwerpen.

Geen kwestie hoe vandaag krachtig een bedrijf, geen kwestie is binnen welk stadium van sterke ontwikkeling het is, of zelfs welke voordeelpositie het binnen nu is, tenzij de logica achter de zakelijke bewerking van de „concurrentie“ aan „samenwerking“ is omgezet, zal het onmogelijk zijn om een onuitputtelijke drijfkracht voor duurzame ontwikkeling te verkrijgen. De bedrijven moeten ervoor zorgen dat zij opbouwen of zich bij een „symbiotisch systeem“ aansluiten, hun het onontbeerlijke plaatsen vinden, en een waardesymbiose met stroomopwaarts en stroomafwaarts van de industriële ketting vormen, zodat zij aan onzekerheid kunnen het hoofd bieden en gecoördineerde ontwikkeling bereiken.

Wat bepaald is is dat voor sommige bedrijven die slechts om hun eigen belangen geven en de gezondheid en de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van de industriële ketting negeren, zij de markt door sommige middelen kunnen op korte termijn wegrukken die de bodemlijn negeren, maar op de lange termijn, zal dit juist zijn. Een fatale ramp voor de industrie, voor gebruikers, en voor oneself.

Neem als voorbeeld dichtingsproductbedrijven. Aangezien de prijzen van grondstoffen blijven toenemen, de concurrentie en kosten blijft de druk omhoog verwarmen. Vele bedrijven draaien hun hoofden op kwaliteit wanneer zij de bovenkant van hun innovatie bereiken. Materieel koken en het vullen met inferieure vullers. Op korte termijn, kan het blijken dat het slechts sommige middelen gebruikte om de bodemlijn te raken om de markt te grijpen, maar op lange termijn, zal dit een fatale ramp voor de industrie, de gebruikers, en het eigen bedrijf zijn. Het is te voorzien dat het uiteindelijk het resultaat slechts bekend zal zijn in de volledige de industrieketen zal.

Innovatie en zelfbeschikkingsvermogen, de ontwikkelingsknelpunten van de doorbraakindustrie

De industrie die de moed heeft te vernieuwen is het land van hoop; een onderneming die de moed heeft te veranderen kan een rooskleurige toekomst hebben.

De siliconeindustrie is de belangrijke fundamentele en belangrijke industrie voor de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van de economie van China toe te schrijven aan zijn hoge technische inhoud, verenigbaarheid met hoge toegevoegde waarde, en sterke met diverse sectoren van de nationale economie geworden. Zijn ontwikkeling is direct verwant met de Innovatie van China of gezonde ontwikkeling van de strategische nieuwe industrieën. Momenteel, halsoverkop vooruit gaat de technologische ontwikkeling van de siliconeindustrie, en de capaciteit van onafhankelijke innovatie is zeer verbeterd. Nochtans, tegelijkertijd, zijn er nog „geplakte halzen“ op zeer belangrijke gebieden, en de kwestie van „sterke stichting“ voor industriële bevordering is dreigend.

In de context van „het ernaar streven het van de de wetenschapscentrum en innovatie van de wereld te worden hoogland“, heeft het innovatiezelfbeschikkingsvermogen nooit zulk een diepgaande invloed op de toekomst en het lot van het land en het het leven en welzijn gehad van de mensen zoals het vandaag. Van een economische macht aan een wetenschap en technologiemacht, spelen de bedrijven een belangrijke rol. Voor siliconebedrijven, is het onze opdracht en verantwoordelijkheid om ontwikkeling met innovatie te bevorderen, aan de mensen met innovatie ten goede te komen, en de wereld met innovatie te veranderen.

Als de belangrijkste kerntechnologie niet beschikbaar is, kan het niet worden gekocht, kan het niet worden besproken.“ In de reis van een technologische macht, is het noodzakelijker voor de volledige keten van de siliconeindustrie samenwerken om door het knelpunt van de industrieontwikkeling te breken. De goede scheppers helpen van hemel, hebben harde kernen, en vernieuwen bravely. Geen kwestie waar wij gaan, wij niet paniek in onze harten.

Duur in lang-termism voort en bouw een groot bedrijf

Alle pogingen en exploraties zijn tijdens het verlengen van tijd en het verkrijgen van welomlijnde antwoorden in een onzekere wereld.

Om over lang-termism te spreken, is het een waarde denkend die de siliconeindustrie het meest zou moeten bevestigen. Van de ontwikkeling van nieuwe producten in 3-5 jaar aan de lancering en aan de innovatie en de bevordering van bestaande producten in 2-5 jaar. Van het plaatsen van de doelmarkt, aan het worden de marktleider. Van merk de bouw aan de merken van de de industrieleider, is dit een verwant, een lang en ononderbroken accumulatieproces.

Kunnen eenzaamheid en risico's verdragen, terwijl ook het kunnen de richting zien duidelijk de gemeenschappelijke kenmerken van bedrijven die aan lang-termism plakken. In het nieuwe erahoogtepunt die van gevaren en kansen, dergelijke vele onzekerheden onder ogen zien, kan het lawaai slechts doordringen en vrienden met tijd zijn.

De grote bedrijven zijn altijd eenvoudig en monotoon, en er zijn geen opwindende gebeurtenissen, omdat alle mogelijke crisissen hebben lange voorzien en het routinewerk door oplossingen.“ geworden

Slechts door de cyclus kunnen kan wij op de komende jaren te zijn stil wachten, en slechts wanneer de opschudding niet valt wij de vruchten oogsten. In feite, is elke keus een belangrijk waardeoordeel, en elk oordeel komt uit de onderliggende geloven van mensen. Met de snelle ontwikkeling en de verandering van de maatschappij, economie, technologie, en menswetenschappen, moeten wij tegen opportunisme vooral waakzaam zijn.

Lang-Termism is niet alleen een methodologie, maar ook een waarde. Het stromende water concurreert niet voor de eerste plaats, maar het geschil is eindeloos. Geen kwestie welk soort het werk of carrière u in bezet bent, zolang u zich op de lange termijn concentreert en zich op waarde concentreert, zal u zeker de test van tijd kunnen weerstaan en het recht vinden de uitdaging te ontmoeten.

In 2021, eindigen de storing, maar in termen van de globale structuur en de sociale ecologie van collectieve ontwikkeling, zijn er nog vele dingen wij niet zeker over zijn. Wij niet, wanneer is het eind zeker van de nieuwe kroonepidemie zal komen? Wij zijn niet, wat zeker zijn het volgende technologische innovatie lood de wereld? Wij zijn zelfs niet zeker, zijn dit een kans of een uitdaging?

Het antwoord ligt in het hart van elke kameraad in de de industrieketen.

De toekomst is een era van de explosieve vraag. Whoever kan de vraag zal leiden de leider van de toekomst zijn. En om het even welke industrie met betrekking tot ons beter leven vereist vindingrijkheid en „lang-termism“ persistentie.

In deze reis van het aanhangen de doctrine op lange termijn, zal BAIYUN met u lopen en zal de schoonheid machtigen.