Bericht versturen
news

Beginnen de Baiyun Chemische 2022 Uitstekende Verdelers een Culturele Reis in Ningxia

August 31, 2022

Stel aan het noordwesten op,

Op de kust van de Gele Rivier, in achtervolging van de genen van de geboorteplaats,

Voor loess, voel de uitgestrektheid van het leven.

Ontmoet de uitdaging, Innovatiedienst. In het afgelopen jaar, hoewel de nationale economische situatie bleef vertragen en de industrie een moeilijke periode van aanpassing inging, overwonnen alle Baiyun-mensen, met inbegrip van verdelers, moeilijkheden en werkten hard, en bereikten opmerkelijke nieuwe resultaten!

Op 15 Augustus, 2022, onder de leiding van de algemene manager Miao Mingsong van het bedrijf, gingen de eminente verdelers van Baiyun-Chemisch product naar Ningxia, een mooie plaats in het zuiden van de Yangtze-Rivier, en begonnen een rijke culturele reis van 4 dagen en 3 nachten.

laatste bedrijfsnieuws over Beginnen de Baiyun Chemische 2022 Uitstekende Verdelers een Culturele Reis in Ningxia  0

Door het zand van geschiedenis,

Kom aan een tijd-ruimtedialoog met aard en menswetenschappen.

Ningxia is de enige provincie in China dat bijna helemaal door de Grote Muur van verschillende historische periodes, de enige provincie met de graven van de Xixia-keizers, de enige provincie wordt omringd het waarvan volledige gebied tot het Gele Stroomgebied… behoort Bijna 300.000 stukken kunnen bewogen Culturele overblijfselen en talrijke onwrikbare culturele overblijfselen zijn, evenals zijn de kleurrijke jaren achter hen, de stichting van zijn geschiedenis en cultuur.

laatste bedrijfsnieuws over Beginnen de Baiyun Chemische 2022 Uitstekende Verdelers een Culturele Reis in Ningxia  1

Meren, weiden, woestijnen, oase

Baiyun raakt de zuiverheid van de primitieve diepten van de temperatuur van zijn vingertoppen, en voelt het lager van de jaren en de hemel en aarde vanuit een episch perspectief. Samen, kunnen wij magisch van „Shang Jiangnan“ waarderen door „Vader Mountain“ en „Moederrivier“ wordt gekweekt, en ook die legenden re-oproepen die die rond voor duizenden van jaren, geheugen en mijmerij over oude legenden zijn geweest.

De reis door geschiedenis en kijkt aan de toekomst. Deze reis van uitstekende handelaars niet alleen inspireerde meer sterkte en potentieel van het handelaarsteam, maar ook stond iedereen toe om marktvoorwaarden actief te ruilen terwijl het ontspannen, de tegenmaatregelen in het huidige complexe marktmilieu te bespreken, en iedereen te laten het merk en de waarden van Baiyun begrijpen. Het concept heeft een diepere begrip en een erkenning. Na de gebeurtenis, zeiden de handelaars dat de gebeurtenis een onvergetelijke ervaring was! Tegelijkertijd, voor de gemeenschappelijke zaken op lange termijn van Baiyun-Chemisch product, zullen alle Baiyun-mensen voor uitdagingen staan, zullen ook kans, met beide handen aangrijpen en zullen, samen vernieuwen om de optiek van de bedrijven van het „globale merk van de dichtingsproductleider zo spoedig mogelijk te realiseren“!